Autor: Informer.rs

20.01.2020.

09:19

Foto:

Džet set

Isplivao pravi razlog BEKSTVA Dejana i Dalile iz Zadruge?! Bili su PRIMORANI da odu zbog Stefana Karića kako bi sačuvali OVO!

Jedan od sagovornika voditelja Ognjena Amidžića sinoć je bio i Marko Đedović, koji je, između ostalog prokomentarisao i situaciju u kojoj su se našli Dejan i Dalila Dragojević, koji su nedavno, posle bekstva, diskvalifikovani iz "Zadruge".

ŽESTOKI OBRAČUN SAŠE POPOVIĆA I JELENE KARLEUŠE - Kad joj je šef Granda spomenuo 400.000 evra, pevačica SKOČILA K'O OPARENA!

Informer

- Oni su izašli da bi spasili brak, ako se spasiti može. Bila je i ta priča sa Stefanom Karićem - rekao je Đedović, a potom otkrio da daleko bolje mišljenje ima o Dejanovom bratu Davidu, koji je nedavno ušao u "Zadrugu 3", kao i o njegovoj izabranici Ani Korać.

ZADRUGAR ZATEČEN PROCENTIMA PUBLIKE! Svi su ga PROZIVALI da je glup, a SAD SU SVESNI koliko ga voli narod - rijaliti je napustila ONA!

Informer

- On je super momak. To je daleko zdravija priča, David i Ana. Oni se ljudi vole, a Ana nije reagovala na napade i zato ja smatram da je ona izašla kao pobednik iz cele ove priče - rekao je Đedović.

Tagovi: