20.01.2020.

11:43

Foto:

Džet set

ISPLIVALA HIT FOTKA! Danas vodi Zadrugu, a voditelj je bio i sa 10 GODINA - OVAKO IZGLEDA DARKO TANASIJEVIĆ KAO MALIŠAN

Voditelj i urednik Pinkovog portala, novinar Darko Tanasijević je svojim radom došao do zasluženih pozicija, a ono što sigurno nije očekivao kao mali dečak jeste da će postavljati pitanja učesnicima najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu ''Zadruga''. 

ZA VREME JUTARNJEG PROGRAMA, Jovana Željku PRIREDILA IZNENAĐENJE! Danas im je GODIŠNJICA BRAKA, a ona je ŽENA ZA PRIMER (FOTO)

Informer

Darko na svom profilu na Instagramu kači razne fotogafije, kako iz redakcija, tako i teretane i studija u Šimanovcima. Ipak, napravio je presedan i vratio se u mlađe dane tako što je fanove obradovao fotkom na kojoj desetogodišnji Darko vodi školsku predstavu.

OPLJAČKANA VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA - doživela užasnu neprijatnost, odneli DOKUMENTA I NOVAC! Poručila LOPOVU... (FOTO)

Informer

- Bio sam 3. ili 4. razred osnovne škole, ne mogu da se tačno setim godine, ali svakako jedna od meni dragih uspomena... U pitanju je bila školska predstava, ja sam bio voditelj - izjavo je Darko za Informer.rs

(FOTO) OVU VODITELJKU SU SVI OBOŽAVALI, A ONDA SE POVUKLA SA MALIH EKRANA! Udala se, postala majka, a OVAKO DANAS IZGLEDA!

Tanasijeviću je očigledno bilo predodređeno da će se baviti novinarstvom i voditeljstvom, a tremu je ''ubio'' reklo bi se još tokom mlađih dana. Više o Zadruzi pročitajte ovde.

Tagovi: