Autor: Informer.rs

22.01.2020.

10:17

Foto:

Džet set

(VIDEO) FILIP JE URINIRAO NA JELKU, ALI MILJANA JE ŠOKIRALA SVE! Evo gde je Kulićka skinula GAĆE! Skandalozno ponašanje!

Iako je Veliki šef opomenuo zadrugare da je ovakvo ponašanje skandalozno i nedopustivo, to nije sprečilo Miljanu Kulić da uradi sličnu stvar.

OVO SE DEŠAVALO IZA KAMERA! Marijana U SUZAMA otkrila - OSTAVILI SU ME SAMU NA PUMPI, BEZ IČEGA! Produkcija joj dala samo OVO! (VIDEO)

NE MORA DA PLATI 50.000 EVRA?! Neočekivani obrt - OVO JE KONAČNA ODLUKA PRODUKCIJE o Marijaninoj KAZNI?! Zonjićeva progovorila... (VIDEO)

Naime, tokom žurke Miljana nije želela da sačeka red u toaletu te je odlučila da čučne pored stuba i da obavi nuždu nasred dvorišta. Ona je zaboravila na kamere i nije je zanimalo što je ova situacija zabeležena snimkom.

OVO SE U ZADRUZI DOGODILO SAMO DVA PUTA - A SLEDI I TREĆI! Stanari Bele kuće se ODUZELI jer je pred njima PRETEŽAK ZADATAK!

ISPLIVAO NEVIĐENI SNIMAK - Ovo će je "OPRATI"?! Zabranjene informacije došle su od NJE - istina sada izašla na videlo! (VIDEO)

Podsetimo, to joj nije prvi put da urinira na ulici, pa je tako nedavno, dok se vraćala iz Niša za Beograd urinirala pored auto-puta.

Tagovi: