22.01.2020.

12:34

Foto:

Džet set

PREMINULA RIJALITI ZVEZDA (32)! Porodica u ŠOKU, tri doktora pokušavala da ga SPASU! SAMO JE ZASPAO!

 - Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije - rekao nam je Damir u suzama.

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege.

(VIDEO) FILIP JE URINIRAO NA JELKU, ALI MILJANA JE ŠOKIRALA SVE! Evo gde je Kulićka skinula GAĆE! Skandalozno ponašanje!

NE MORA DA PLATI 50.000 EVRA?! Neočekivani obrt - OVO JE KONAČNA ODLUKA PRODUKCIJE o Marijaninoj KAZNI?! Zonjićeva progovorila... (VIDEO)

Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a.

 - Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan - napisalo je DVD Biškupci na Facebook stranici.

 - Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo -  rekli su iz DVD-a.

Josip je jednom bio oženjen i iza sebe ostavio je sedmogodišnjeg sina.

Josip je za sebe jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i po godine braka. Prošle godine je u emisiji 'Ljubav je na selu' pokušao da pronađe ljubav, a sin je znao što je bila želja njegovog tate.

 - On zna da tata traži devojku, zajedno nekad odemo u kafić pa meni tražimo devojku -  ispričao je Josip prošle godine u šou. Želeo je da nađe devojku koja će ga ceniti i poštovati kao čoveka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera.

Tagovi: