23.01.2020.

14:39

Foto:

Džet set

ŠTA STIGNEM, DOHVATIM! Miljana Kulić: Kada nemam cigarete, samo što ku**c ne popušim, a nekad ga i popušim!

- Pušim sve, sve mešam. Šta stignem, dohvatim, šta ću kad sam navikla tako. Kada nemam cigarete, samo što ku*ac ne popušim, a nekad ga i popušim - rekla Miljana smejući se.

OVO SU SVI ČEKALI! David PECNUO Janjuša - ovaj nije mogao da ĆUTI - Zbog ANE KORAĆ JE ULETEO I UNEO MU SE U LICE!

MILJANA DOBILA NAPAD PANIKE - LUPALA NA KAPIJU, vrišti, plače... Samo se SRUŠILA NA POD! Odmah došli da joj PRUŽE POMOĆ (VIDEO)

Nakon tog priznanja Sofija joj je rekla da je otkačena skroz, ali da je jako pozitivna i da joj se sviđa.

Informer

- Znaš, ja volim takve lude osobe kao što si ti. Ti kažeš šta misliš i ćao, a ne kao ove veštice što jedno misle, a drugo rade. Iskreno, nisam imala takvo mišljenje o tebi, a sada si me baš kupila - rekla joj je Simićka.

ŠTA DANAS RADE POBEDNICI "PAROVA"! Neki su I DALJE u rijalitiju, prvi honorar od 500.000 EVRA dobila je ONA, a kad čujete njegovo DANAŠNJE ZANIMANJE...

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ ŠOKIRAO FANOVE! Pohvalio se ovim DETALJEM, Dara Bubamara odmah REAGOVALA!

Nakon toga Miljana je dala par saveta Sofiji, te joj je priznala da je Mina Vrbaški izludela kada je ona ušla u rijaliti i da treba da se pazi nje:

- Pazi, ja sam ti najjači rijaliti-igrač. Mene se samo drži i stižeš do finala. Mina je ljubomorna na tebe, odmah da znaš, ne može očima da te gleda i plaši se da joj ne preotmeš Mensura.

Tagovi: