Autor: Informer.rs

04.02.2020.

19:03

Foto:

Džet set

NJENA NAJGORA NOĆNA MORA JE PRED VRATIMA ZADRUGE! Dragana Mitar će GREBATI NA KAPIJU - stigao u Šimanovce! Sprema se ŠOU (FOTO)

Pavle Jovanović je postavio Instagram stori gde se jasno vidi da se nalazi ispred Bele kuće, gde je boravio prošle sezone, pa se i tagovao u Šimanovcima. 

ZAGRIZAO SAM SLAMKU i ... Biković progovorio o BIČEVANJU - u filmu "Sluga" gledali smo ga u NESVAKIDAŠNJIM SCENAMA, evo kako je sve to PODNEO

Informer

On je bio u vezi sa Draganom Mitar, pa će njegov potencijalni ulazak svakako napraviti pomernju među zadrugarima, a očekuju se burne reakcije Mitrove i njenog sadašnjeg dečka Edisa Fetića.

Informer

PONOVO NA METI ISMEVANJA! Instagram se usijao zbog FOTOŠOPA Dare Bubamare - izgleda kao da ima 20 GODINA, a realnost je...

Informer

Da li to znači da ponovo ulazi, da pomrsi konce ili ne, ostaje nam da vidimo, a svedoci smo da je više puta i u ovoj sezoni Dragana pominjala ime bivšeg momka Pavla Jovanovića.

ISPLIVAO HOT SNIMAK! Naša pevačica izvodi striptiz - njih dvojica je gledaju! Skinula se SKROZ, a kad je otkopčala BRUS... HAOS (VIDEO)

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

Tagovi: