05.02.2020.

19:28

Foto:

Džet set

BIJONSE JE DOSADNA, a Rijana... Evo kako se Kija Kockar provodi u Americi - priznala zbog kog muškarca bi tamo zauvek OSTALA!

Kristina Kija Kockar, bivša žena Slobe Radanovića, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, a od nedavno pevačica trenutno se nalazi u Americi. 

NE SME OCU NA OČI! Marijana otkrila gde živi POSLE DISKVALIFIKACIJE - kad su joj spomenuli NJEGA, nije sakrila OSMEH DO ZUBA!

Kockareva je u više navrata govorila kako obožava Bijonse, dok je nekolicina tvrdila da se poistovetila sa njom jer je i nju suprug, poznati reper Džej Zi varao, kao što je to uradio Sloba Radanović njoj sa Lunom Đogani.

NJU JE VARAO SA MINOM I DRAGANOM! Vladimir Tomović POKAZAO devojku Isidoru - NJEN ODGOVOR O PRELJUBAMA će vas šokirati!

Pripadnike sedme sile je zanimalo kako bi se pevačica osećala kada bi srela neku svetski poznatu ličnost poput Bijonse ili Džej Zija.

UPRAVO JE U ŠIMANOVCIMA! Za Informer.rs Pavle Jovanović otkrio sve detalje o ULASKU U ZADRUGU, a evo o čemu NIJE SMEO DA PRIČA!

- Iskreno, jedino bih volela da sretnem Leonarda Dikaprija i da ostanem s njim. Jesam fan muzike koju izvodi Bijonse, ali smatram da je ona kao osoba prilično dosadna. Pre bih se družila s Rijanom - rekla je Kija i iznenadila sve.

Tagovi: