06.02.2020.

10:38

Foto:

Džet set

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PROGOVORILA O NOVOJ VEZI! Uhvaćeni ZAJEDNO, poljubili se, a sada je voditeljka priznala: Nema mesta PANICI!

Njih dvoje su navodno proveli noć zajedno, posle čega je Dušica Nemanju dovezla ispred njegove zgrade i u jednom momentu su se, kako se vidi na snimku, i poljubili, a čitav snimak zabeležila je ekipa "Paparazzo lova".

(FOTO) DUŽE VREME IMA KRATKU KOSU, A PRE TRI GODINE JE IZGLEDALA SASVIM DRUGAČIJE! Dušica je napravila drastičnu PROMENU!

(VIDEO) ŠOK! DUŠICU JAKOVLJEVIĆ SMUVAO ON! Uhvaćeni ispred njegove ZGRADE, a evo šta je onda VODITELJKA URADILA!

Ulje na vatru dolile su Đeksonove izjave u Zadrugoviziji kako ima novu devojku u koju je "jako, jako zaljubljen" i koja ga je smirila posle burnih veza u prošlosti, piše Telegraf.rs

A post shared by Djexon Official (@djexongram) on Jan 19, 2020 at 4:41am PST

- Nova devojka će verovatno moći da podnese taj neki pritisak koji ja donosim sa sobom u vezu, tako da... Veliki pozdrav za tu devojku u koju sam se mnogo, mnogo zaljubio - rekao je tada Đekson i dodao:

Informer

- Nije da nije popularna... Možda neki "selebriti kraš" (smeh) Možda neka pevačica, glumica... Nešto tako jeste - bilo je sve što je otkrio o novoj devojci, pa su se stvari i mogle povezati sa Dušicom.

Dušicu je rekla kako nema mesta "panici", jer su njih dvoje samo drugari.

- Javili su mi da je to emitovano, ali sve je okej, nema mesta "panici"! (smeh) Družimo se i to je sve. Nismo ni u kakvoj vezi - rekla je Dušica.

Tagovi: