11.03.2020.

17:58

Foto:

Džet set

''MA KAKVA DRAGANA MITAR...!'' Nekada su bile BLISKE DRUGARICE, a danas - ŠOKANTNO! Evo šta Olja Bajrami kaže o njenom odnosu sa Edom!

Pevačica Olja Bajrami je bila učesnica Zadruge 2 gde je upoznala Draganu Mitar sa kojom se družila i po završetku druge sezone najgledanijeg rijalitija. Njih dve su provele zajedno skoro celo leto, a kada je Dragana Mitar ponovo ušla u Zadrugu, Bajrami nije davala izjave o svemu što se dešava sa njenom nekadašnjom drugaricom i Edisom Fetićem. 

BIVŠA ZADRUGARKA SE POKAJALA ZBOG ESTETSKE KOREKCIJE! Smanjila je USNE - danas joj se IZGLED DRASTIČNO promenio! (FOTO)

Informer

Redakcija našeg portala je danas pozvala kako bi čuli kakvo sada mišljenje ima o svojoj drugarici, no ona nije bila previše zainteresovana za komentarisanje odnosa Mitrove i Fetića.

DISKVALIFIKACIJA?! TARA IŠČUPALA POLA KOSE MAJI! VRIŠTALA OD BOLOVA! Povredila joj i ruk, a kad je video Janjuš POLUDEO!

Informer

- U studiju sam, kažite, snimam, završavam album - rekla je ona, a kada smo je pitali šta sada misli o Dragani Mitar posle svega što se dogodilo u Zadruzi drčno je odgovorila:

ANKETA! KO JE NAJVIŠE USPEO POSLE ZADRUGE? Rijaliti ELITA odmerava snage - Gledaoci PRAVEDNO GLASAJU!

Informer

- Jaoj, manite me ljudi, stvarno mi je više preko glave Dragane Mitar, nemojte se ljutiti. Ne interesuje me to. Moj album je moj prioritet. Ne pratim to, sad da pričam o Dragani Mitar... izašla sam iz Zadruge odavno. Ma kakva Dragana... - vikala je Olja te smo završili razgovor.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE SADA!

Tagovi: