Autor: Informer.rs

15.03.2020.

01:34

Foto:

Džet set

''LUNA JE INFICIRALA CELU PORODICU...'' Anabela RAZVEZALA JEZIK - Neće više da ĆUTI! (VIDEO)

Nakon što je po ulasku u "Zadrugu 3" ignorisala Gagija Đoganija, pa odbila da pruži ruku potencijalnom zetu Marku Miljkoviću, Anabela Atijas otovrila je dušu novim cimerima, naročito zadrugarima Marku Đedoviću i Zorici Marković.

KUNEM TI SE, NAPRAVIĆU TI HAOS! Anabela dobila jezive pretnje pred Zadrugu i to od GAGIJEVE SESTRE!

Informer

- Mnogo sam zbog svega ovoga uništena zdravstveno, dobila sam hašimoto, bolest štitne žlezde. Nisam mogla više da ćutim, morala sam da dođem - objašnjavala je Anebela zadrugrima.

- Nama je bilo potpuno logično da ćeš da uđeš. Rekao sam to Luni, a ona je rekla da će u tom trenutku da izađe - objašnjavao je Đedović.

JA SAM ANABELA ATIJAS, POZNATIJA KAO GRDANA! Pevačica napravila pometnju u Zadruzi, Luna NA IVICI SUZA! (VIDEO)

- Verujte mi, kao da sam progutala bombu. Jeste baš ste me vi dozvali? Teško mi je, ostavila sam dve ćerke napolju, teško mi je. Iza svake njene odluke sam stala, šta sam dobila. Moja priča postoji, verujte mi, ubilo me ćutanje, razorilo - istakla je zadrugarka.

Informer

- Veruj mi, ušla si u pravom momentu - rekla je Zorica.

- Analebela je potom progovorila o Marku Miljkoviću, a li će obećala da će sve tek ispričati u nastavku rijalitija.

RIJALITI ERUPCIJA! U Zadrugu večeras ulazi ANABELA? Luna, Marko i Gagi ĆE SE ZAPREPASTITI! Sprema se HAOS! (FOTO)

- Otkačio me je na Instagramu, meni je to u prevodu nemoj da mi se javiš, sada hoće da mu pružim ruku, Trebalo je da mi napiše porukom ako je to bio marketiški potez, ja sam sa svim njenim momcima ostala u dobrim odnosima. Evo, mama nije bilo nekoliko dana ovde, pa kakva je atmosfera. Ona je podložno tle, tri ovo godine traje, ona je rastrojena ličnost, rastrzana je, izgubbila je samopouzdanje. Ona je sama bila svesna koliko je inficirala celu porodicu, male sestre, i ne prestaje. Oni se plaše istine, neću više da ćutim, u ovoj zemlji je ćutanje odobravanje! - objašnjavala je pevačica.

Informer

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!