Autor: Informer.rs

15.03.2020.

09:28

Foto:

Džet set

"SKIDALI SMO NJENE SNIMKE S P*RNO SAJTA, A BOLEST NAPREDUJE" Luna će GREBATI NA VRATA ZADRUGE kada sazna šta je Anabela pričala zadrugarima! (VIDEO)

Anabela Atijas sinoć je ušla u "Zadrugu 3" i odmah napravila haos. Kada se situacija malo smirila, Anabela je popričala sa Erminom Pašović, te joj je ispričala sve što joj leži na duši.

''LUNA JE INFICIRALA CELU PORODICU...'' Anabela RAZVEZALA JEZIK - Neće više da ĆUTI! (VIDEO)

- To što smo ona i ja prošle... Ja nikad nju ne bih uslovila on ili ja. Ali nemoj da dozvoliš da me skloni iz tvog života, samo zato što te volim. Tri puta sam bila samo na njenim tezgama, nikad se nigde nisam gurala. Ja sam non-stop trčala, kao potrčko klasičan, iz čiste ljubavi. Ali očigledno kad neko ima neki plan ja smetam - pričala je Anabela.

Informer

- Ona tebe voli najviše na svetu, svesna je šta je uradila - rekla je Ermina.

IZLANULA SE NAJSTRAŠNIJE! Luna otkrila pod kojim USLOVIMA je u rijalitiju - ovo nije smela da kaže?! U besu progovorila o UGOVORU! (VIDEO)

TI SI MRTVA ZA MENE! Anabela uništila LUNU jednom rečenicom - poslednja si kojoj bih se obratila za POMOĆ, ti si NA DNU! (VIDEO)

Informer

LUNA URLALA NA PRODUKCIJU, DA NAPUSTI ZADRUGU - Napravili ste mi PAKAO OD ŽIVOTA! Pretila, postavila JEDAN USLOV (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!