Autor: Informer.rs

16.03.2020.

08:19

Foto:

Džet set

ZADRUGARKA NAPUSTILA ZADRUGU POSLE TEŠKOG ZADATKA - Rijaliti je za nju OKONČAN, a ona je PRESREĆNA ŠTO JOJ JE VIDELA LEĐA! (VIDEO)

Nakon intervjua koje je obavio sa zadrugarima, voditelj Ognjen Amidžić otišao je do sobe za izolaciju, kako bi sa nominovanim takmičarkama Miljanom Kulić i Aleksandrom Nikolić otišao do sale za fizičko, gde će se odigrati zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef.

ODJEKNUO JE GLAS ZADRUGOM! Produkcija POZVALA MILJANU na razglas - Ona se NAŠLA U ČUDU pa se SAPLELA - ''JAO BOŽE, NE MOGU...'' (VIDEO)

Informer

Na putu do sale Ognjen je otkrio zadrugarkama da će imati matematičku igru, zbog čega je Miljana počela da priča o Pitagorinoj teoremi sa Amidžićem.

ANKETA! Da li podržavate ULAZAK I PONAŠANJE ANABELE ĐOGANI prema Luni? (FOTO)

Informer

Kada su došli do sale, Ognjen je objasnio zadrugarkama da se na katancima nalaze matematički zadaci, a na klučevima brojevi koji su rešenja i da će, kada reše zadatak. naći kluč koji otključava katanac. U igri je pobedila Miljana i njoj su glasovi duplirani.

IZLANULA SE NAJSTRAŠNIJE! Luna otkrila pod kojim USLOVIMA je u rijalitiju - ovo nije smela da kaže?! U besu progovorila o UGOVORU! (VIDEO)

Miljana je nakon dupliranja imala 92%, dok je Aleksandra imala 8% i ona je morala da napusti "Zadrugu".

Pogledajte kako je to izgledalo:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!