27.03.2020.

09:14

Foto:

Džet set

KIJA SE PRIJAVILA DA VOLONTIRA U CRVENOM KRSTU! Pevačica želi da pomogne najugroženijima

Kija je pozvala drugaricu koja je medicinski radnik i pitala je na koji način može da pomogne u ovoj situaciji, a ona ju je posavetovala da pozove Crveni krst i raspita se.

(VIDEO) UBIO SI ME! Milica i Bora se ŽESTOKO posvađali, ona mu poručila: Ti si mi pričao da ti se DIGNE čim sedneš PORED NJE!

GDE NAS BOLJE PODMAŽU SA NJIMA RADIMO! ŠOK intervju Miljane i Zole! Evo kako sada zarađuju PARE, gde ŽIVE i u kakvom su odnosu sa Marijom Kulić!

Kija je to i uradila. Kad ih je pozvala, rekla je da želi da pomogne i da im stoji na raspolaganju za šta god treba, a oni su joj odgovorili da su zahvalni na ponudi i da će imati u vidu ukoliko pandemija dostigne veće razmere. To bi značilo da bi Kija imala obavezu da telefonskim putem razgovara s najstarijim sugrađanima, sluša njihove potrebe, a postoji mogućnost i da bi mogla da obavlja terenski rad. U tom slučaju pevačica bi obilazila stara lica i odnosila bi im najosnovnije namirnice koje bi prethodno kupila u supermarketu.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Mar 10, 2020 at 4:04pm PDT

Dok čeka poziv iz Crvenog krsta za volontiranje, Kockarova vreme provodi u svom stanu na Zvezdari. Retko izlazi na ulicu, osim kad mora nešto da kupi, a takođe, kako nam je rekla njena prijateljica, non-stop je na raspolaganju svojoj majci Nadici, kojoj ne dozvoljava da išta radi i da se mnogo kreće, jer se brine za njeno zdravlje i bezbednost.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE