28.03.2020.

22:29

Foto:

Džet set

JAKE MUČNINE, GUBITAK KILOGRAMA... Aleksandra Subotić otkrila kako PODNOSI TRUDNOĆU! A evo da li ULAZI U RIJALITI!

Aleksandra Subotić, rijaliti zvezda i model, nalazi se u blagoslovenom stanju drugi put. Subotićeva i njen partner Peca sa nestrpljenjem iščekuju dolazak bebe na svet, a Aleksandra je sada otkrila kako joj protiče trudnoća.

Aleksandra otkriva da joj početak ove trudnoće teško pao i da su se javili problemi koji su uticali na njeno zdravlje.

SLAĐA DELIBAŠIĆ POZVALA ĐOLETA ĐOGANIJA SA KOJIM JE U SVAĐI - Usledio je NJEGOV ŠOK ODGOVOR!

 

- Iskreno, prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnot tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni... Zadnjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem, od vode mi se povraćalo, a kamoli kada bih pojela nešto... Vidno sam i smršala bila, ali sada je hvala bogu sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički I fizički - priznaje Aleksandra na početku razgovora za "Pulsonline".

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана 31. Дец 2019. у 2:48 PST

Aleksandra je nedavno otkrila da će ona i Peca dobiti dečaka, a bratu se Aleksandrina ćerka Magdalena veoma raduje.

MOŽE SE SNIMITI FILM O NJIMA! Voditelj Zadruge ŠOKIRAO stavom o ANABELI, GAGIJU I LUNI! (FOTO)

- Jako se raduje. Od kada smo saznali da sam u drugom stanju nije prošao jedan dan ili ti jedno jutro da nije došla do nas, pozvala sa dekom i pitala da li se beba rodila? Svaki dan mi je prilazila i donosila da jedem nešto da bi beba sto pre porasla i rodila se - priča Aleksandra, koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu ćerku čuva deda Karađorđe u Srbiji - rekla je Aleksandra.

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u "Zadruzi 1" mnoge je zanimalo da li bi Aleksandra pristala da u drugom stanju uđe u neki rijaliti šou.

- Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osetljiva za tako nešto - zaključuje Aleksandra Subotić.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!