08.04.2020.

13:36

Foto:

Džet set

ZAVRŠEN VELIKI BRAT ZBOG KORONE! Učesnici izašli iz RIJALITIJA na slobodu i POTPUNO SE ŠOKIRALI!

Takmičar švedskog "Velikog brata" Danijel Glasman prošle nedelje je izašao iz šoua u kojem je proveo 50 dana, a kada je ulazio u kuću Velikog brata, koronavirus je bio tek kineski problem i nije se toliko o njemu govorilo u Evropi.

(VIDEO) ŠOK! SLOBU RADANOVIĆA BLOKIRALI NA INSTAGRAMU! Hteo da se uključi "lajv" ali nije mogao ZBOG OVOGA! DUŠEBRIŽNICI, SVAKA VAM ČAST!

(VIDEO) RAZOČARANA, BESNA! Nakon RASKIDA sa Sanjom, Matora priznala: OVAKO MI JE MNOGO LAKŠE!

 - Još uvek pokušavam da shvatim šta se događa. Teško mi je da prihvatim koliko se svet promenio. Očito da ne možeš 50 dana biti izolovan od ostatka sveta i da očekuješ da će sve ostati isto. Imao sam vrlo duboko iskustvo, kao i svet -  rekao je Glasman za Gardijan.

Ovaj 38-godišnjak dodao je da je zbog ograničenih informacija koje su dolazile u rijaliti podcenio čitavu situaciju, kao i ostali učesnici u šouu.

 - Kada smo otišli u izolaciju, nismo znali u kojoj se meri koronavirus proširio svetom, a Švedska nije imala ni jedan zabeležen slučaj. Zbijali smo šale o situaciji oko korone, zamišljajući hoće li svet izgledati poput kakvog filma sa zombijima kada napustimo kuću -  ispričao je.

Producenti švedskog šoua odlučili su da slede primer nemačkog šoua pa su takmičarima odlučili da pruže ograničene informacije o pandemiji, iako Glasman tvrdi da je pokušao svim silama da shvati šta se događa van šoua.

 - Bio sam tamo 50 dana, imao sam vrlo malo informacija iz spoljnog sveta. Pre nekoliko nedelja su počeli da nas brifinguju o situaciji, hteli su da znamo da su oni koje volimo kao i naše porodice na sigurnom. Pokušavali su da nas smire - kazao je.

Kanadski "Veliki brat" završen je ranije zbog karantina, a nagrada je donirana organizacijama za borbu protiv koronavirusa.