Autor: Informer.rs

08.04.2020.

17:15

Foto:

Džet set

ŽIVI U AGONIJI! Kendi napustio "Zadrugu", JOŠ UVEK NIJE DOŠAO KUĆI! Njegova sestra nam otkriva ŠTA SE DESILO! (FOTO)

Zadrugar Stefan Kandić je u nedelju završio učešče u rijaliti programu "Zadruga 3" i napustio imanje u Šimanovicima, baš kada koronavirus hara čitavim regionom.

NEĆE VODITI ZADRUGU! Sa Pinka saopštili - svi su navikli na njega, ali voditelj MORAO DA SE POVUČE! Na neko vreme... (FOTO)

Budući da je Kandić državljanin Crne Gore, on još uvek nema mogućnost da napusti Srbiju i ode u rodnu zemlju.

Informer

 

Povodom ovoga, ekipa portala Informer.rs je kontaktirala njegovu porodicu, a Kendijeva sestra Željka nam je otkrila da je Kandiću utočište u ovom teškom trenutku pružio rijaliti cimer Stefan Milošević Panda, kod kojeg boravi prethodnih nekoliko dana.

DISKVALIFIKOVANA ZADRUGARKA IZOLOVANA! Hitno je smestili u KARANTIN - mala soba, BEZ GREJANJA! Ostavljaju nam HRANU ISPRED VRATA

- On je trenutno kod Pande, znam da je sinoć bio sa njim kod Mirka Gavrića. Mislim da čeka da mu se jave iz ambasade, da bi došao u Crnu Goru - rekla je Željka, Stefanova sestra, a u prilog tome govori i naredna fotografija. Sa njima je i još jedan bivši zadrugar, Mirko Gavrić.

Informer

Podsetimo, Marijana Zonjić, takođe državljanka Crne Gore je po povratku u svoj rodni kraj stavljena u karantin u trajanju od 28 dana (detaljnije čitajte OVDE).

Više o "Zadruzi" čitajte OVDE.

BONUS VIDEO