Autor: Informer.rs

09.04.2020.

12:50

Foto:

Džet set

NIŠTA NE MOŽE DA PROMENI! Poznata voditeljka OCRNILA Davida Dragojevića - Imam SIROMAŠNO MIŠLJENJE o njemu! Evo zašto...

Marko Miljković i David Dragojević važe za najlepše momke u Beloj kući, a poznate dame ocenjivale su u ovonedeljnom "Paparaco lovu" izgled i ponašanje frajera sa naše javne scene. Na dnu top-liste našao se Miljković, a odmah do njega, na malo boljoj poziciji, kolega iz "Zadruge" David.

POGORŠALO SE STANJE - Indi prima ČETIRI INFUZIJE! Mora na još jednu OPERACIJU - lekari se svim silama BORE! (FOTO)

Sara Reljić o ovim zadrugarima nije imala pozitivno mišljenje, a sa njom je bila saglasna i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković koja je Dragojevića urnisala. 

- Nikad mi se nije David nešto sviđao. U nekom momentu će čovek morati da izađe iz „Zadruge“, a ne deluje mi neko ko je sposoban da u spoljašnjem svetu zaradi nešto. Lepo lice i toliko od njega! Ja, na primer, nikada ne bih mogla da budem sa ovakvim čovekom - istakla je pevačica Sara, dok je voditeljka Sanja Marinković imala "ubitačan komentar".

Informer

- I dalje imam jednu siromašnu sliku o njemu, neosporno jeste zgodan mladić... Ali često ti ni uspeh koji stekneš na takav način, ni žena koju osvojiš, a koja slovi za atraktivnu, ni možda neki novac koji si zaradio zahvaljujući tome što si se pojavljivao ne može da nadoknadi neku siromašnu sliku koju javnost ima o tebi - istakla je ona.

Informer

(VIDEO) ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK LUNE ĐOGANI! Rani radovi - izletela pred KAMERE, a onda....FANOVI U TRANSU!

David je mahom dobio loše, niske ocene, dok ga je desetkom nagradila jedino Dušica Jakovljević, koja je ipak istakla da on nije njen tip. Na kraju, završio je na 25. mestu top-liste.