14.04.2020.

17:00

Foto:

Džet set

"GOVORI ZA ĆERKU DA JE KU*KA, MENE JE BLAM UMESTO NJIH!" Šok intervju Kije Kockar o Anabeli i Luni - I Sloba se još PERE OD NJIH!

Kristina Kija Kockar progovorila je o Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju, kada je otkrila da misli da je Luna nije prebolela, kao i da njena majka nije prebolela Slobu.

Kako pobednica "Zadruge 1" kaže, bivši suprug joj se ne javlja, a mučno joj je da gleda rijaliti.

"JA ZNAM ISTINU!" Oglasila se i SLAĐA! Đoletova bivša PROGOVORILA O Vesni i Anabeli: "Posle toliko GODINA..."

- Naravno da ne (smeh). Imala sam jako teške situacije, pa se moj bivši suprug nije javio, niti to očekujem od njega, a pogotovo ne u ovome. Ima ko da brine o meni, a u ostalom brinem se sama, zdrava sam. I da mi nešto fali, ima dosta osoba koje bi trebalo da mi se jave pre njega - priznala je Kockareva, pa se osvrnula na Anabelu, Lunu i Gagija. 

Informer

- Njeno ponašanje prema ćerki je užasno, da ona za nju govori da je kučka... Katastrofa mi je to. Gagi je nasilnik, Luna je katastrofa, svi ukupno su oštećeni u svakom smislu. Ovo im nije trebalo. Ne mogu da se dogovore ko je kriv i da li im je neko namestio, postalo je srdanje sa nacijom, ali na kraju - sami su to birali. Anabela se pravi da je svetica. Svoj otrov koji hoćeš da izbaciš, ne treba da radiš to drugim ljudima - rekla je Kija, pa dodala:

Informer

- Odvajaš ćerku od slobodnog muškarca, a podržavala si što ima s*ks sa oženjenim. On je mnogo bolji od ovog prethodnog. Činila je gnusne stvari meni, koje se nisu videle. Ponekad mi je mučno da gledam, bude mi čak i žao, a onda me oni sami demantuju sa svojim ponašanjem i rečenicama koje upućuju jedni drugima i prozivanjem mene. Mene je blam umesto njih, jer sam ja uvučena u sve to. Verujem da je i mom bivšem suprugu blam, on se pere od toga već od kada je izašao i video o čemu se radi - ispričala je Kija za Telegraf.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

BONUS VIDEO