16.04.2020.

11:57

Foto:

Džet set

LUNA ĆE DOBITI NERVNI SLOM! Nađa Đogani progovorila o VEZI Anabele i Marka Miljkovića: Znam puno o tome...

Naime, posle burne noći i učestalih svađa, Gagi je zaključio da je Anabela "opsednuta Luninim frajerima, pogotovo Markom" i dodao da nije džaba njegova sestra Nađa postavila pitanje u vezi sa prirodom Anabelinog nekadašnjeg odnosa sa Miljkovićem, čime je aludirao na to da su njih dvoje svojevremeno bili u vezi.

(VIDEO) VRELA AKCIJA U CIK ZORE! Edo zaskočio Draganu - SVE SE TRESLO! A kada je obavio POSAO, uradio je OVO!

(VIDEO) ŠOK! BILA SAM SA MILJKOVIĆEM! Gagi RASKRINKAO Anabelu, isplivale MRAČNE TAJNE, ona mu ZAPRETILA TUŽBOM!

Anabela je odmah ovakve insinuacije demantovala, odmah za njom i Marko.

Informer

- Znam puno o tome, zna cela nacija.. Zato bi joj bilo bolje da nas ne dira, mi nismo u rijalitiju, a sve nas pominje. Celu porodicu upliće, jako je ružno... Ali, sama pokazuje ko je ona - rekla je na samom početku razgovora Nađa, koja nije želela da detaljiše od Anabeli i Marku, budući da smatra da to "zna cela nacija".

U nastavku se osvrnula na Anabelin lik i delo, kao i sinoćnje prozivke na račun njenog obrazovanja.

Informer

- Jako mi je žao nje, njenoj bolesti nema leka. Rođena deca je ne poštuju i ne podnose, možete misliti šta je to za jednu majku... Neka prestane da priča gluposti od nemoći. Za njenu informaciju, nisam išla u školu, ali sam najsrećnija majka i sestra, što imam zdravu i srećnu porodicu. To nju boli, što smo složna porodica i uvek je bolelo, zato nas pominje. Gazi preko mrtvih, a njihov je hleb jela. Sram je bilo - zaključila je Nađa u izjavi za Pink.rs.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE