19.04.2020.

13:18

Foto:

Džet set

Savo Perović SLAVI VASKRS U LUNINOM stanu sa NJIM! Dok Đoganijeva RATUJE sa roditeljima u Zadruzi, PEVAČ uživa u njenom LUKSUZU!

Uskršnji praznici u Srbiji ove godine su za sve drugačiji, s obzirom na to da je na snazi policijski čas i da vernici zbog epidemije koronavirusa neće moći da se okupljaju i napuštaju svoje domove. Situaciji se prilagodio i pevač i bivši zadrugar Savo Perović, koji neće moći da se vrati u Crnu Goru, ali će Vaskrs provesti sa mlađim bratom.

Nataša Bekvalac ISPOŠTOVALA TRADICIJU ZBOG ĆERKI, otkrila da je imala PEH SA JAJIMA - OVO o njoj NISTE ZNALI!

Osim u stanu na Karaburmi, Perović veći deo vremena provodi u stanu Lune Đogani. Kao što je poznato, Luna je zamolila svog najboljeg prijatelja da čuva njenog psa Loli i da boravi u njenoj nekretnini, kako bi njenom ljubimcu bilo što lakše bez nje.

Informer

Pevač je tradicionalno ofarbao jaja na Veliki petak, a za naš portal otkrio kako će provesti praznike i kako na njega utiče celokupna situacija, kao i koliko mu je teško što neće biti sa celom porodicom na okupu.

- I ovaj Vaskrs neću biti na okupu sa celom porodicom. Ove godine brat i ja slavimo Uskrs sami u Beogradu, jer da su drugačije okolnosti, otišli bismo za Crnu Goru, ali se prilagođavamo trenutnoj situaciji i merama - rekao je Savo, pa dodao:

Објава коју дели Savo Perović (@savo_perovic_je.deriste) дана 18. Апр 2020. у 3:57 PDT

- Daće Bog, pa ćemo iduće godine svi zajedno biti na okupu i slaviti ovaj divan praznik - ispričao je Perović, pa poslao poruku svim vernicima. 

- Svima koji slave, želim srećan Uskrs, puno zdravlja, ljubavi, sreće... Uživajte sa svojim najmilijima i ne zaboravite - OSTANITE KOD KUĆE! Hristos vaskrse - poručio je Savo.

BILA JE NA METI HEJTERA, PODMETALI SU JOJ BOMBU U KOLA... Voditeljka sa fotografije ima život POPUT ŠPANSKE SERIJE!