24.04.2020.

16:00

Foto:

Džet set

RAZOČARALA ME! Sanja ZATEČENA Matorinim ponašanjem jer je izabrala Lunu i Anabelu umesto nje, a evo kako je reagovala na POKLON

Jovana Tomić Matora je juče u "Zadruzi" proslavila svoj 30. rođendan, a njena bivša devojka Sanja Stanković se pobrinula da joj priredi slavlje za pamćenje.

OGLASILA SE SANJA! Svi su čuli čestitku, a evo šta je JOŠ POSLALA MATOROJ ZA ROĐENDAN! Raspametiće se (FOTO)

Matorinoj proslavi nije prisustvovala Luna Đogani, a tokom noći joj poklonila brojanicu i čestitala rođendan. Vest o tome pročitajte ovde.

Zadrugari su zamerili svojoj cimerki što se previše brinula o Đoganijevoj i što je radila sve ono što smeta Sanji. 

Informer

Stankovićeva je vidno razočarana u svoju bivšu devojku zbog ponašanja. 

- Iskreno, jeste me je razočarala i njeni prijatelji su u neverici. Meni je bitno da sam ja ispala čovek i pokazala svoju veličinu samim tim što sam joj organizovala rođendan. I tog dečka kojeg pominje ,,verenika'' koji ne postoji u mom životu smatram da se namerno hvata za njega da bi opravdala svoje druženje za Lunom i Anabelom. Jako je ružno da kažeš: ''I da sam i dalje sa Sanjom, isto bih uradila'', a znaš da mi smeta. Jednostavno je izabrala njih dve umesto mene i ja joj želim sreću - rekla je Sanja, a na pitanje o Luninom rođendanskom poklonu Matoroj kaže:

Informer

(VIDEO) BOLI ME ŠTO ME NE VOLIŠ - Sloba Radanović zapevao ovu pesmu, svi se pitaju kome je UPUĆENA

- Što se tiče Luninog poklona, ispala je smešna, jer kao nije htela da dođe na rođendan, a daje poklon. Šopićkina reakcija u tom trenutku je bila adekvatna i na mestu (krstila se) kada je videla šta Luna radi - poručila je Sanja.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE