26.04.2020.

09:20

Foto:

Džet set

NIJE SE ANABELA JEDINA ODREKLA ĆERKE! Neke su i sa očevima zaratile ZBOG RIJALITIJA I SLAVE! (FOTO)

Malo ko je ostao ravnodušan kada se pevačica Anabela Atijas u uživo programu odrekla ćerke Lune, usred Bele kuće "Zadruge". Rastrojena, ona je nakon svađe sa naslednicom napravila lom uzvikom:

LUNA UDARILA NA SEDMU SILU! Đoganijeva KUNE novinare, želi im ONO NAJGORE - Gagi je ZGROMIO KOMENTAROM! (VIDEO)

"Javno se odričem ćerke Lune! Neka vi čuju! Ovo je definitivno!" dok su je svi posmatrali s nevericom na licima. 

Informer

Međutim, ona nije jedina koja je doživela ovakav momenat.  I Ljuba Pantović se u nekoliko navrata javno odricala ćerke Aleksandre Subotić, a i one su kasnije zakopale ratne sekire.

ŽELJKO MITROVIĆ UŠAO U ZADRUGU! Nove mere usred PANDEMIJE - Od danas... Veliki šef iznenadio SVE! (VIDEO)

Podsetimo, nakon što je Aleksandra 2017. godine u "Parovima" rekla da ona 20 godina nema roditelje i da je David Dragojević sada njena porodica, tada se oglasila i Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije koliko su je pogodile ove reči, i ćerki je poručila da "više nema majku i van rijalitija".

Informer

Milijana Bogdanović, koja se trenutno boravi u rijaliti vili u Zemunu, još jedna je u nizu devojaka koje se otac, kako se navodilo, odrekao. Njena baka Dana Bogdanović otkrila je da joj je otac pretio, a onda se je ujedno i odrekao zbog ljubavi sa pola veka starijim Milojkom. 

Informer

Luna razvezala jezik o Veljku Ražnatoviću - Iznela NEPOZNATE DETALJE! Spomenula i SVADBU VEKA! (VIDEO)

"Navodno joj otac rekao: 'Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka', pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore... Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smem ništa da joj kažem zato što je rekla: 'Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!' Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva", rekla je svojevremeno za medije Milijanina baka.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!