26.04.2020.

19:58

Foto:

Džet set

OBJAVILA ŠOK PREPISKU! Bivša zadrugarka udarila na NJU, uputila BRUTALNE PROZIVKE - Samo SKIDA GAĆE, nek se pazi VIRUSA (FOTO)

Bivša zadrugarka Nataša Radan i nakon izlaska iz "Zadruge" živi rijaliti. Naime, bivšoj zadrugarki pravi probleme majka Sava Perovića, Suzana Perović Blondi.

Naime, kako je Nataša u "Zadruzi" imala aferu sa Filipom Đukićem, Blondi je Natašinom drugu Draženu, slala zadrugarkine snimke sa Đukićem, ne bi li ga iznervirala, jer je sumnjala da su njih dvoje u vezi, na osnovu naredne fotografije. 

Објава коју дели ?Dražen? (@drazen_istaknuti_umjetnik_) дана 25. Апр 2020. у 1:04 PDT

Radanova nam je dostavila prepisku Blondi i njenog prijatelja, a za Informer.rs je dala i izjavu kojom je žestoko prozvala Suzanu. 

Informer

Informer

PRIZNALA AFERU SA GASTOZOM! ŠOK ZA SVE - Luna iznela NEPOZNATE DETALJE, a njen dečko ODLEPIO! (VIDEO)


- Ovim putem bih se obratila ovoj propaloj rijaliti zvezdi, jer je to osoba koja nije vredna moje privatne konverzacije, da je bruka i sramota za jednu ženu u tim godinama da piše momcima poruke u vezi sa mnom. I da bi trebalo malo da se pozabavi svojim neispunjenim i nesrećnim životom.. Mislim da ni jedna osoba na ovom svetu ne bi volela da ima majku poput nje, koja u tim godinama učestvuje po emisijama "Brak na neviđeno", izbacuje grudi u prvi plan, pući se i skida gaće... Takođe bih joj i poželela malo srećniji zivot, a i da se pripazi ovog virusa, pošto je podlozan ljudima u tim godinama... - rekla je iznervirano Radanova, a da li će joj Blondi uzvratiti na prozivke ostaje da saznamo. 

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE