29.04.2020.

21:49

Foto:

Džet set

''TETA MILICA MI JE POSLALA...'' Miljana shvatila da IMA PROBLEM - kod nje će MESEC DANA BORAVITI ON! A evo ZAŠTO!

Miljana Kulić, kao što možemo videti na Instagramu uživa sa svojim sinom Željkom u porodičnoj kući u Nišu. Njena majka Marija joj nekad pomogne kada može oko brige o detetu, a skandal koji se dogodilo kada je Zolu uhvatila kako koristi narkotike ostavila je po strani. 

TORTA NA ZILHINOM STOLU! Isplivala SLIKA - pre nego što je Edisu stigla u Zadrugu, ovo se dešavalo u NOVOM PAZARU (FOTO)

Ona je u razgovoru sa novinarom naše redakcije otkrila kako više neće davati izjave za medije, ali je napravila izuzetak i pritom nam otkrila da je angažovala psihijatra kojeg joj je predložila Milica Mitrović, čelnica televizije Pink. 

OTKRIVENA NAJVEĆA LAŽ ZADRUGE 3! Marko Miljković pokušao da sakrije od publike BITNU INFORMACIJU! (FOTO)

- Ja sam doživela linč i takvu medijsku torturu. Radim na sebi, psihijatar mi dolazi iz Beograda da živi mesec dana sa mnom. Teta Milica mi ga je poslala, mislim predložila. On će da mi pomogne, da vidi šta mi je, da odredimo terapiju. Radiću na svom fizičkom izgledu. Brinuću o sinu. Držaću lajvove i to će biti način na koji ću ja davati materijal medijima - govorila je Miljana Kulić, za Informer.rs.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!