Autor: Informer.rs

30.04.2020.

11:10

Foto:

Džet set

(VIDEO) NALOŽILA SE KAO "SMEDEREVAC"! Zadrugari osudili Janjuša što je PREVIŠE dozvolio NJOJ! Lepi Mića urlao: Ostavi tuđe muževe, KOBILO!

- Ja sam već odgovorila na to, preterala sam, ali sam bila u pravu. Tako sam jer su to bile devojke koje pokušavaju da me ukanale, nemam šta da se pravdam, ko hoće da veruje, neka veruje - odgovorila je Maja.

BIVŠI ZADRUGAR SE UGOJIO, PA POBEGAO SA DRUŠTVENIH MREŽA! Sada je "GORILA OD 100KG"! (FOTO)

UZVRAĆA UDARAC! Nakon što je Luna PLJUVALA SVOG NAJBOLJEG DRUGA, on se oglasio, pa joj ZAPUŠIO USTA JEDNOM ZA SVA VREMENA! (FOTO)

Šta je boli k*rac što on nekoga grli? Da si normalna, ne bi ga ni grlila, a ne spomenula tako, budalo budalasta, praviš cirkuse čoveku ovde. Ljubomorišeš čoveku koji ima... Šta te briga koga on mazi? Kao tele si zaljubljena - ubacio se Lepi Mića.

- Mene su scene nervirale, a to da ljubomoriše, nema potrebe, ali se dovodi u sumnju. A niđe veze! Samo nema potrebe da imamo takve scene - odgovorio je Janjuš.

- Nemaš obavezu da se pravdaš Maji za bilo šta - dodao je Mića.

- Ja se ne pravdam, samo sam rekao da to nije ljubomorisanje - odgovorio je Janjuš.

- Naložila se kao "Smederevac". Ti si Maji dozvolio ovo - prokomentarisao je pevač.

- Jesam, slažem se da sam dozvolio, ali ja ne mogu da kažem "mrš" - istakao je bivši košarkaš.ž

- Janjuše, dozvolio si Maji da ti vrši priču, zbog nje si neraspoložen, a ona je sad kao bitna. Šta si ti? Tuđe muževe ostavi na miru, kobilo - urlao je Mića.