01.05.2020.

19:46

Foto:

Džet set

KIJA, ANABELA ILI LUNA? Miljana Kulić se prisetila Zadruge i bivših cimerki, a evo kome je "poslala" SREDNJI PRST! (FOTO)

Miljana Kulić često odgovara na pitanja svojih pratilaca putem društvene reže Instagram. Ovoga puta Kulićevu su pitali kome pruža podršku Kristini Kiji Kockar ili Luni Đogani.

MAJKA DRAGANE MITAR NA IVICI NERAVA! Ne može da gleda kako joj se ćerka "raspada" zbog svađa sa Edom...ZABEZEKNUĆETE SE KAD ČUJETE ŠTA JE REKLA ZA FETIĆEVU ZAKONITU ŽENU!

Njen odgovor je bila fotografija na kojoj je zagrljena i sa osmehom na licu sa Kijom i time jasno stavila do znanja koju od njih dve podržava.

Informer

Naredno pitanje za Kulićevu je bilo da bira između Lune i njene majke Anabele Atijas, koje nedeljama unazad ratuju pred milionskim auditorijumom. Mišljenja su podeljena - i dok su jedni na strani Lune, drugi pak podržavaju njenu majku i sve ono što ona u "Zadruzi" radi, a čini se da jasan stav ima i Miljana.

PRIMILA TRAGIČNE VESTI! Saznala za GUBITAK U PORODICI - grcala u suzama! Na rođendan, Iva SLOMLJENA (VIDEO)

Umesto odgovora usledila je fotka na kojoj Kulićeva pokazuje dva srednja prsta čime je, saglasni su svi, jasno svima stavila do znanja šta misli o obema.

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE