01.05.2020.

19:36

Foto:

Džet set

SANJA STANKOVIĆ JE TRUDNA! Nije htela da otkrije ko je tata, ali je REKLA OVO! Kako će sve to MATORA PODNETI?

Mediji danima bruje o raskidu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, kao i o navodnom pomirenju atraktivne plavuše sa bivšim verenikom.

Informer

Sanja se povodom te teme oglasila i objasnila da između njih nema ništa više od prijateljstva. 

Stankovićeva je pre nekoliko dana bila gost u emisiji „Amdži šou“, pa se na društvenim mrežama povela polemika oko njene kilaže, te da postoji mogućnost i da je trudna.

MAMA JE SAMOHRANI RODITELJ, DRUGARICE SU IMALE VIŠE OD MENE! Sanja Stanković priznala koliko ju je ŽIVOT NAMUČIO i šta je sve morala da radi!

 

NAMERNO SAM JOJ POSLALA PORUKU! Sanja se čula sa Lunom pred njen ULAZAK U RIJALITI! Otkrila RAZLOG: "Htela sam da vidim kako će..." ŠOK!

Podsećamo, da je Sanja više puta dovođena u vezu sa poznatim fudbalerom, koji joj je priredio nezaboravno iskustvo u Barseloni, što smo mogli videti i na njenom Instagramu.

- Srećna sam, uvek sam zaljubljena i voljena. Trenutno se tako osećam i volela bih da tako ostane. U koga sam zaljubljena, to je već moja stvar i ono što volim najviše od svega jeste da nas nijedan paparaco ne može uslikati zajedno jer ne živimo u istoj zemlji. Volim što su se stvari smirile povodom Jovane, i znam da nas čeka jedan prijateljski razgovor i da ćemo ona i ja sve rešiti vrlo civilizovano - tvrdi Stankovićeva.

Ona je upravo beogradskim medijima priznala da je u blagoslovenom stanju. 

- Da, trudna sam! Istina je, ali ne želim ništa još o tome detaljno da pričam. Test sam uradila i bio je pozitivan, ali dok se ne smiri ova situacija i ne odem kod ginekologa neću ništa da tvrdim jer test ume i da pogreši – potvrdila je Sanja.

Više o RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.