03.05.2020.

17:59

Foto:

Džet set

ZBARIĆE GAGIJA ZBOG NOVCA! Miljkovićeva majka OZLOJEĐENA zbog Lune i Marka, nije štedela ni Anabelu - BRUKA!

Marko Miljković je odlučio da definitvno okonča vezu sa Lunom Đogani jer je počeo da sumnja u njenu iskrenost. Naime, Miljkoviću je zasmetalo što je saznao da je Luna u noći kada su se njih dvoje pomirili bila u stanu Nenada Sinđelića Gastoza, sa kojim je imala romansu nakon "Zadruge ". 

Informer

Markovoj majci, Nedeljki, njihove svađe teško padaju, te je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila šta misli zapravo o njihovoj vezi.

SVE BIH URADILA DA SE VRATE! Tanja Savić prvi put GOVORI O SKANDALU sa suprugom, pa priznala da li ju je PRETUKAO I ZBOG ČEGA JE ODVEO DECU!

- Šta da pričam? Ljuta sam. Od jutros sam bila u Domu zdravlja. Ja sam ozlojeđena. Ona i moj sin su mi više "dovde" došli. Nije tačno da mi se nije dopadala Luna. Ja sam oduvek Marka puštala da on sve odlučuje, meni Luna ništa ne smeta, svako ko je došao sa Markom u ovu kuću, on je ispoštovan. Ena i još jedna mala i Luna. Sve je bilo okej što se mene tiče, ali kada se svađaju do prevazilazi svake granice - rekla je Nedeljka i dodala:

Informer

- Ja sam juče rekla jednu glupu rečenicu, sad kada bi oni bili pored mene, lepo bih im rekla: "Sine i ti Luna, uhvatite se za ruke, izađite iz Zadruge, mladi ste, zdravi ste, tu ne možete da se razjasnite, živite život van Zadruge i zaradićete" - rekla je Markova majka.

NEPOZNATI MUŠKARAC UPAO U SALAŠ NATAŠE BEKVALAC! Pevačica mu se suprotstavila, stigla i POLICIJA! DRAMA U NOVOM SADU!

Od samog ulaska Anabele Atijas, odnos pevačice i Miljkovića nije baš najbolji, a razlog tome je što Atijasova smatra da zadrugar nije pravi muškarac za njenu ćerku. Između njih dvoje su pale teške reči, a Markova majka Nedeljka je otkrila šta zapravo misli o Atijasovoj. 

Anabela nije Anabela, ona se tako ne zove. Nemam nikakvo mišljenje o njoj i to je svako shvatio. O njoj ništa nemam lepo da kažem. Još uvek ne znam šta će između njih dvoje da bude, pa neću da se mešam. Čula sam se sa Anabelom, a ona je to krila i negirala, evo i ja ću. Jesmo, a neka bude da nismo. Marko puca, a ova mala isto, ali ona to ispoljava na drugi način. Čula sam da je Anabela protiv Marka, ali nisam mogla da verujem dok nisam videla rođenim očima. Ona je njoj izmislila bolest, i to na javnom mestu - rekla je Nedeljka o Anabeli, pa otkrila koja je najveća laž koju je Atijasova iznela u Beloj kući: 

Informer

-  Problem njihov je kad budu izašli ako ostanu zajedno. Uočila sam da njena majka uopšte nije za njihov zajednički život. I ako ostanu zajedno i izađu zajedno, ona će njima da se meša i ne znam da li će moći da funkcionišu. Mislim da ona ima mnogo toga protiv njihove veze. Ušla je jako spremna, ide na sve ili ništa, ona će na kraju i Gagija da zbari samo radi para. Gagi se otvorio i dao sebe tek kada je ušao Marko, ništa nije imalo da se čuje od njega pre toga - kaže je Nedeljka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE