05.05.2020.

21:33

Foto:

Džet set

ZAHTEVALA OD PRODUKCIJE OVO! Iva se uhvatila za glavu kad je čula ovo, pa BRIZNULA U PLAČ! Ne može VIŠE (VIDEO)

U Beloj kući je održano suđenje, a stranke su ovoga puta bili Iva Grgurić i Filip Đukić. Iva je tokom svog izlaganja istakla da ima emocije prema Đukiću, ali i da je imala potrebu da čestita svom bivšem dečku rođendan. 

OTKRIVEN IDENTITET! Ovaj muškarac je upao na salaš NATAŠE BEKVALAC - evo šta je odneo! Nosi TEŠKE POSLEDICE

- Ja jesam lagala Filipa i neko vreme mu nisam rekla istinu za Marinka, ali kada sam mu rekla istinu, više ga ništa nisam lagala. Sve je znao, isto je znao i da ću čestitati rođendan Marinku. Smatram da ja njega ne ponižavam, jer je on upućen u to i sve prihvata. S njim sam jer imam emocije - rekla je Iva.

Informer

Međutim, Lepi Mića smatra da Grgurićeva nije iskrena prema Đukiću te je rešio da je raskrinka, otkrivši deo razgovora sa Drvetmo mudrosti koji je slučajno čuo. 

- Ja sam šetao i čuo sam kada si rekla Drvetu: "Molim vas izađite mi u susret, da se čujem sa Marinkom." Iva je trebala kada je ušla da kaže svoje emotivno stanje, ovde si ulazila u avanture - rekao je Mića.

STANIJA SE POMIRILA SA BIVŠIM! Objavila sliku - vidite čime ju je IZNENADIO! Vratili zajedničke fotke i opet se ZAPRATILI (FOTO)

- Nikada nisam Tražila poziv sa Marikom kod Drveta! Sa majkom sam tražila. Kunem ti se u majku da nisam tražila - pravdala se Iva koja je zatim završila u suzama i napustila suđenje.

Informer

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-prilozima. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE