11.05.2020.

11:29

Foto:

Džet set

UŽIVO UKLJUČENJE! Nakon SKANDALA u Novom Pazaru, osuda - Dragana će da postane LUNA 2! Juri za PARAMA... (VIDEO)

U toku sinoćnje emisije na Pinku, jedan gledalac je želeo da podeli svoje mišljenje o odnosu Edisa Fetića i Dragane Mitar, te se uključio u emisiju koju je vodila Dušica Jakovljević i prokomentarisao aktuelna dešavanja.

Informer

"ONA JE MONSTRUM!" Uključila se u Zadrugu i OSUDILA LUNU ŽESTOKO: "Ta glupača će ostati bez SVEGA..." (VIDEO)

- Posle onog snimka kad je Edo video šta je Zilha izbacila, on je gospodin Torta, ali ne ona što se jede, nego ona žargosnka torta, koja u wc-u neće da prođe, pazi da ne ugaziš u tortu. Njega bi Zilha mogla da vrti oko prsta, ako bi krenula sa nekim, makar u dogovoru sa nekim. On je rekao da bi on to pokvario. Devojka je prelepa, mogla bi da mu se poigra sa mozgom, da on postane Luna dva. Dragana mi deluje kao osoba koja juri za ljudima koji imaju novac. Ono blamiranje sa Vladimirom, pela mu se gore, zamislite to dete - rekao je gledalac, a onda porkomentarisao Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Informer

- Maja je onda utrčala u garderober, sa izbačenom bubicom, on se pravdao kako joj je nešto objašnjavao, a čuje se kako se žvalave. Samo ko nije hteo da čuje nije čuo. Čuje se kako sevaju poljupci. Samo debil može da ubedi sebe da nije tako... Meni je najbolja osoba tamo Ana Korać - rekao je ovaj gledalac.

NAJŽEŠĆI S*KS LUNE I MARKA! Tresli KREVET - pokrili se, ali se SVE VIDI! Marko je GORE, a onda ih PREKIDA, ŠOK (VIDEO)

Podsetimo, Edisova još uvek zakonita supruga Zilha Karišik, juče je prvi put trebala da se pojavi u javnosti i pred kamerama progovori o javnoj prevari svog supruga u rijalitiju, međutim, predomislila se u poslednjem trenutku i od toga odustala, nakon čega je nastao skandal u Novom Pazaru (više o tome pročitajte ovde).

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE