Autor: Informer.rs

13.05.2020.

01:45

Foto:

Džet set

ANABELA PEVALA SVOJU PESMU NA PLEJBEK! Šok - Luna prevrće očima! Marko je OCENJIVAO - ne podnose se, a evo šta joj je REKAO (VIDEO)

Na večerašnjoj "Žurkoviziji", peti po redu, nastupili su Nikola Orozović i Anabela Atijas.

Oni su izveli Anabelin veliki hit "U tvojim kolima", a ono što je mnoge začudilo jeste da je pevačica pevala na PLEJBEK.

(ANKETA) GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA NA "ŽURKOVIZIJI"! Favoriti VEĆ POSTOJE - zanima nas VAŠE MIŠLJENJE! Ko je STVARNO NAJBOLJI?!

Koreografija je bila slična kao u spotu, a zašto Atijasova nije želela da peva, još nikome nije poznato.

Za to vreme, Anabelina ćerka Luna Đogani sedela je po strani, ignorisala nastup i prevrtala očima. Nemo je posmatrala, bez osmeha. Nije čak ni pevala numeru, koju je jednom prilikom i ona sama izvodila na "Zadrugoviziji".

U žiriju je bio Lunin dečko Marko Miljković koji je u lošim odnosima sa pevačicom, međutim, to je ovog puta ostavio po strani. Pohvalio je i nju, ali se ipak više osvrnuo na Oroza.

MINIĆ PUCA, G*ZA U PRVOM PLANU! Luna ipak UČESTVUJE - evo kako se SPREMILA! Vreli kadrovi dok VEŽBA (VIDEO)

- Bili ste odlični. Ja prvi put vidim Orozovića ovakvog, zablistao si scenom. Ne znam da li ti je to Anabela dala tu snagu ili... Odličan ste bili tandem, kao da sam gledao spot, perfektno - rekao je on kroz osmeh i iznenadio sve, pogledajte u snimcima ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.