13.05.2020.

11:38

Foto:

Džet set

GORI SAM BATINAŠ OD NJEGA, ON TREBA DA SE PLAŠI! Miki Đuričić ŽESTOKO OPLEO po Kristijanu Goluboviću, a onda progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Miki Đuričić se uveliko sprema za sledeću sezonu rijalitja "Zadruga", gde će se takmičiti i Kristijan Golubović, pa je on  govorio kako će se ponašati prema njemu, te i otkrio da se već poznaju.

(ANKETA) GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA NA "ŽURKOVIZIJI"! Pobednici se znaju - zanima nas VAŠE MIŠLJENJE! Ko je STVARNO NAJBOLJI?!

(VIDEO) IZNENAĐENJE! KIJA I GASTOZ U ZADRUZI! Evo šta je Luna URADILA - ovo niko NIJE OČEKIVAO!

 - Ne plašim se, jer ja nikada nisam ulazio zbog pobede, već zbog honorara. Meni je zanimljiv Kristijan i mislim da će biti i gledaocima. Poznajem ga dugo, dolazio je sa devojkom na salaš, gde sam ja radio. Bio je kulturan i prijatan, vodio me na ručak u grad. Slušamo istu muziku -  kaže Miki.

-Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao. Možda sam i gori batinaš. On treba da se plaši, a ne ja. Uostalom, bolje mu je da ide u rijaliti, nego da se bavi onim čime se bavio ranije. Vidim da je i umetnik, imaćemo dosta zajedničkih tema. Vrlo je inteligentan. Ako se u nečemu i ne složimo, neću da ćutim pred njim. Nikad nisam voleo ljude koji se uvlače. Kažem uvek ono što mislim, svidelo se to nekom, ili ne -  rekao je Đuričić.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE