15.05.2020.

08:43

Foto:

Džet set

NISAM SLOBODAN! Luna PREKORILA Miljkovića zbog Jelene, on joj BRUTALNO UZVRATIO - ceo svet joj se OKRENUO NAOPAČKE! (VIDEO)

Luna Đogani izašla je ispred Bele kuće sa svojim dečkom Markom Miljkovićem kako bi nastavili raspravu zbog Jelene Pešić. Slomljena od bola i sumnje da njen dečko ima simpatije prema Pešićevoj, Luna se prisetila Slobe Radanovića, na šta joj je Miljković uputio veoma brutalnu opasku.

(VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA, ULETELO OBEZBEĐENJE! Haos u Zadruzi - Janjuš pljunuo Maju u facu, pa žestoko nasrnuo na Davida i Đedovića!

Informer

- Kad budeš želeo da me želiš i da sam jedina na svetu, onda ću da se ponašam lepo prema tebi. Ja ne delim svoja mesta u ljubavi, jednom sam delila i više nikada. Dozvolila sam da budem druga, to mi je najveći poraz u životu. Ti si hvala Bogu slobodan, nisi oženjen i možeš da biraš! Ti imaš pravo da se isp*šaš po meni. Najviše me ubija tvoja ravnodušnost, to tako, baš to, to tvoje, sediš preko puta mene i nemaš emocije, ja ne mogu da dajem emocije nekome ko ne želi - govorila je Luna.

- Ja nisam slobodan, niti Slobodan! Batali više to! - odgovorio joj je Marko.

Informer

(VIDEO) LUNI SE SRUŠIO CEO SVET! HAOS! Posle snimka Jelene i Marka sa "Žurkovizije" zadrugari se složili da POSTOJE EMOCIJE između njih, a evo kako se ON PRAVDAO!

U video-prilogu pogledajte detaljnije o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE