15.05.2020.

11:13

Foto:

Džet set

"GORILA, KONJ, KAMILA RUMUNSKA" Zbog izjave bivše zadrugarke ste VRIŠTALI OD SMEHA, a tek kada vidite šta sada radi - HIT!

Rada Vasić, je stekla veliku popularnost učešćem u rijaliti programima. Ona je bila učesnik i prethodne sezone "Zadruge", a njene izjave su nasmejale sve do suza i obišle region. 

NISAM SLOBODAN! Luna PREKORILA Miljkovića zbog Jelene, on joj BRUTALNO UZVRATIO - ceo svet joj se OKRENUO NAOPAČKE! (VIDEO)

Informer

printscreen RTV Pink

Rada je uvek zasmejavala svoje rijaliti cimere, ali je i milionskom auditorijumu priređivala užitak dok slušaju njene savete, ali i svađe koje izgledaju urnebesno. Vasićka je zbog toga postala omiljena mnogima i stekla je veliki broj fanova na društvenim mrežama. 

MODRICE I PODLIVI! Gagi BACAO Anabelu, TUKAO JE SA DETETOM U RUCI, Nataša PRETUČENA nakon porođaja, a tek ONE šta su doživele - ŠOK!

Ono po čemu svi znaju radu jeste njena izjava "Rumunska kamila" na osnovu koje su nastali mnogi skečevi i pesme, a u nastavku možete pogledati i kako Vasićka zabavlja sve u kvizu znanja.

Iako više nije deo rijaliti programa, Rada je veoma aktivna na drušvenim mrežama i svoje pratioce često obraduje novom fotografijom. Nedavno je objavila i sliku iz karantina u kom je bila sa svojim suprugom Radetom.

Објава коју дели Rada Vasić (@radavasic_official) дана 4. Апр 2020. у 10:33 PDT