15.05.2020.

18:45

Foto:

Džet set

GLEDA ME U OČI I LAŽE! Ivana UVREDILA Karića - on POBESNEO, sasuo joj SVE U LICE: "Samoživa si i bezobzirna..." (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, a u toku je emisija"Gledanje snimaka". Pre svega Ivana Šopić i Stefan Karić raspravili su svoje male nesuglasice koje su imali.

Informer

- Iskreno, ona je malo samoživa i bezobzirna na neke stvari. Želeo sam da uradim zadatak i da dobijem to od Drveta, ako uspemo da obavimo taj zadatak. Prvo je bilo da budemo majmuni 24 sata... I zvali smo Ivanu i pitali smo je šta bi više volela bioskop ili spa, rekla je spa, ja sam onda rekao da joj Drvo da frizera, i onda je ona to rekla:"Pa, da razmislim" i ja sam se uvredio, jer mi je bilo logičnije da uzme spa. Ona mene gleda u oči i laže i ja pop*zdim zbog tih sitnica! - rekao je Karić.

Informer

 

- Ja znam da je on otišao po zadatak zbog mene, ja tako razgovaram. Ja sam mislila da su oni osmilili svoju nagradu, a da je posebna nagrada za mene. Stefane, ja neću sa tobom da se nadglašavam, ja sam samo napravila poređenje i rekla sam Matoroj, da je Sanja ovde, čisto sumnjam da bi Matora pitala nju kao mene Stefan - uzvratila je Ivana.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE