16.05.2020.

12:19

Foto:

Džet set

ŽESTOK OBRAČUN! Bivša učesnica Parova otkrila da je Atina Ferari ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA, IMA POLNU BOLEST - ŠOK!

Tokom prethodne večeri u vilu "Parovi" ušla je Marija Malivuk kako bi se obračunala sa jednom od najkontroveznijih učesnica Atinom Ferari zbog toga što je ona bila sa njenim suprugom. 

ULAZI U "PAROVE" - BOMBA! Uskoro u vili nastaje HAOS - OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Obračun sa LJUBAVNICOM?!

Naime, Marija je istakla da je Atina nemoralna, da Radetu Kosmajcu upropašćuje brak, da joj nije dečko, nego da mu je bila šv*lerka, da ju je zvao dok je ona na parkingu čučala i radila ,,nemoralne" stvari, i pomenula izvesnu devojku s čudnim nadimkom. Istakla je da je videla snimak u telefonu bivšeg supruga kako je "puni".

Informer

- Grebala se za piće, hranu, momke, sve to sa Biljom Turšijom, na moje nastupe je dolazila sa njom i još nekim momkom, jadnikom, kog nasamari i dovuče, da je plaća. Vortale su se da ,,rade radnju" svud po okolnim mestima u Beogradu, noću. Kad dođe na moj nastup sa Radetom, slika se sa mnom on, a ona ne da da objavi to, jer je ljubomorna - priča Marija.

Ona je kivna na nju jer je spavala s njenim suprugom.

- S mojim, s tuđim supruzima, voli zauzete. Znate dokle ide smrduša? Rekla mi je da ima bolnu bolest koju će preneti Radetu da bi preneo supruzi, kada spavas njom - govorila je besna Marija. 

Informer

(VIDEO) OSTALE SU POSLEDICE JER SAM...Anabela KROZ SUZE ispričala zbog čega je OSTAVILA LUNU I PRESELILA SE u Sarajevo!

Nakon što je rekla šta je imala, Marija je napustila vilu sa rečima "Hvala vam produkcijo, ja sam svoju misiju obavila".

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE