Autor: Informer.rs

17.05.2020.

14:07

Foto:

Džet set

PLATIĆE 2 MILIONA DA JOJ SKINE NEVINOST! Imućan mladić PRISTANE NA SVE samo da Ivani bude PRVI!

Prva rijaliti devica Ivana Mitrović svašta je isprobala u zabavno-humorističkom programu "Parovi", ali još uvek nije iskusila čari se*sa, pa ih dugo priželjkuje.

ŽESTOK OBRAČUN! Bivša učesnica Parova otkrila da je Atina Ferari ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA, IMA POLNU POLEST - ŠOK!

Karatistinja je mesecima unazad zaljubljena u Milutina Radosavljevića, pa je na sve spremna radi njegove pažnje. Ivana je par puta završila sa svojom simpatijom u toaletu gde su radili "bezobrazne" radnje, ali nije bilo čistog se*sa.

Informer

Mitrovićeva u osmoj sezoni ima samo jedan cilj - a to je da konačno uradi sa Milijem ono o čemu je dugo maštala, pa želi da joj on skine nevinost. Nedavno je na zvaničnom "Instagram" nalogu stiglo jedno pismo upućeno Ivani. Jedan čovek je spreman da da 2.000.000 dinara kako bi joj on bio prvi.

ULAZI U "PAROVE" - BOMBA! Uskoro u vili nastaje HAOS - OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Obračun sa LJUBAVNICOM?!

- Zdravo produkcijo. Imam 31. godinu, i nikada nisam iskusio pravu ljubav. Žene su me varale, lagale i iskorišćavale za novac. Moj otac drži jednu ozbiljnu kompaniju pa me često saleću sponzoruše. U početku su bile interesantne, ali sada su potrošna roba. Kada dobro razmislim shvatam da mi je potrebna žena kojoj ću biti jedini, iskrena dama koja će me poštovati. Gledao sam Parove i uočio malu Ivanu Mitrović. Devojka jeste čudna zbog lošeg detinjstva, ali njena iskernost se prosto oseća i vidi. Siguran sam da je nevina, ja bih voleo da joj budem prvi. Spreman sam na sve radi njene pažnje. Želim da je oženim, ako treba paltiću i 2.000.000 samo me povežite sa njom - zahtevao je mladić, koji je pored ove poruke, poslao i svoju sliku.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!