17.05.2020.

20:30

Foto:

Džet set

ONA MANIPULIŠE! Adam Đogani OGORČEN na Anabelu: "Posle 10 godina se setila da ISTERUJE PRAVDU..." A onda otkrio i njen CILJ!

Haos između Lune Đogani, Anabele Atijas i Gagija Đoganija ne prestaje, a svakog dana saznamo nešto novo iz njihove prošlosti. Sada se oglasio Adam Đogani i progovorio o dešavanjima u Beloj kući.

Informer

TV Pink printscreen

- Najviše volim da pričam kada treba da iznesem istinu o svima nama, a pričaju o nama laži. To je jedna velika manipulacija, od muve magarac, svaku situaciju je preuveličala i to radi na ružan način. Da Gagi nije pazio na decu, da mu nisu bitna, kako je samo ona majka, a to nije tačno, jer znam koliko on voli svoju decu. Ona ima cilj da istera neku pravdu što nije znala pre 10 godina i sad se setila, super. Kao majka bi trebala da uzdiže svoje dete - pričao je Adam u emisiji "Premijera - Vikend specijal''.

"TREBALO JE DA BUDE 35. KAD JE BILA LJUBAVNICA'' Edo BRUTALNO PROZVAO LUNU, osporio njenu POBEDU - ZGADILA SE MNOGIMA! (VIDEO)

 

 

Adam je priznao i da je savetovao Luninu sestru Ninu Đogani da se više ne oglašava.

- Skoro sam se i video sa Ninom, njoj je najteže. Rekao sam joj da što manje gleda, da se ne oglašava, da se ne upliće u to jer je ona ipak i maloletna - rekao je on.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE POGLEDAJTE OVDE