17.05.2020.

21:21

Foto:

Džet set

MISLIO SAM DA NE MOGU DA IMAM DECU! Miki Đuričić uskoro postaje otac, a evo šta je poručio Nadeždi nakon svega!

Bivši zadrugar i rijaliti zvezda iz Kupinova Miki Đuričić uskoro će postati otac zbog čega je naročito uzbuđen, a o svojoj izabranici koja će  podariti dete vešto izbegava da odgovori.

SKINUTA MU NANOGICA! Miki Đuričić ODSLUŽIO KAZNU! Evo šta je prvo uradio - konačno SLOBODAN

- Krajem avgusta treba da postanem otac, to je to, dalje ništa više ne govorim. Ako ja pravim budalu od sebe, ne moram da kompromitujem tu ženu i to dete, oni nisu iz tog sveta niti ih to zanima. Mislim da čovek treba porodicu da zaštiti od svega toga, od medija - kaže Miki i dodaje:

- Kažu, tek kad se dete rodi očevi postanu svesni toga... Ja sam mislio da ja ne mogu da imam dece, na sreću - desilo se da mogu. Uzbuđen sam, radujem se što ću postati otac - rekao je on.

Informer

Takođe, priznaje da savete nije tražio od svoje bivše Nadežde Biljić, koja je nedavno postala majka.

- Nisam sa njom u kontaktu, ali želim sve najbolje njoj, njenom suprugu, porodici... To je to od mene - kaže Đuričić. 

"TREBALO JE DA BUDE 35. KAD JE BILA LJUBAVNICA'' Edo BRUTALNO PROZVAO LUNU, osporio njenu POBEDU - ZGADILA SE MNOGIMA! (VIDEO)

Miki je nedavno odslužio kaznu i skinuo nanogicu, koju je nosio zbog fizičkog nasrtaja na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u drugoj sezoni "Zadruge", sada priznaje kako se oseća kao slobodan čovek.

- Naučio sam dosta više da cenim slobodu. Posvetio sam se sebi, počeo sam ponovo da slušam muziku... Naravno da se kajem, ne znam šta da su Suzana i Nadežda uradile, ja nisam smeo sebi da dozvolim da tako odreagujem. Nema opravdanja za te moje postupke, nije trebalo sebi to da dozvolim - rekao je Đuričić. 

Informer

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA POGLEDAJTE OVDE