18.05.2020.

17:51

Foto:

Džet set

IMAM VEĆA M*DA OD TEBE! Opšti haos - svađa se sa MARKOM! Skočio preko stola, UNEO SE U FACU - Luna LUDI! (VIDEO)

Mima Živković se tokom podele budžeta posvađala sa Markom Miljkovićem i prekorila ga što je rekao pred kamerama da je Nini Đogani davao novac. Kada je Mima delila najveći budžet Anabeli Atijas, Marko i Mima su nastavili da se svađaju.

(FOTO) MILJANA I ZOLA ZAJEDNO! Palo pomirenje - uključili se u LAJV, pričali o SVADBI! On je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

- Ti si za mene jedna majka koja je pokazala kako treba da se bori za svoje dete. Ono najgore su izvukli iz tebe i ja te razumem. Mislim da nikada nisi dobila zauzvrat prijateljstvo kako si zaslužila. Saglasna sam da Marko manipuliše Lunom i mislim da to nije ljubav, to je više ljubav prema sebi.

Informer

- Najviše me zabolelo ono za Ninu, Gagi je prećutao i to je katastrofa - govorila je Mima, Anabeli.

- Ja nisam prećutao! Ne razumem to! - pobudio se Gagi.

- Kragujevački zet! Ti si Mima najbolji zet na svetu! Hoćeš cigarete, Mima? Mimice, evo cigare! Kragujevački zete - rekao je Marko.

- Možda sam i zet, veća m*da imam od tebe! Hvataj se za Brendona i onako te pali! Se*em ti se u usta kada si tako mogao devojčici da uradiš. Da je moja sestra, znaš šta bih ti radila ovde... - nastavila je Mima.

Informer

NEPREPOZNATLJIVA! Ćerka Zorice Brunclik se povukla iz javnosti nakon UDAJE ZA PEVAČA, a nećete verovati kako sada IZGLEDA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE