18.05.2020.

19:03

Foto:

Džet set

LUNU PRAVILA MAZGOM! Otkriveno o Marku i Pešićki nešto što se DUGO ČEKALO - Đoganijeva VAN SEBE kad je ČULA! (VIDEO)

Mima Žiković je tokom podele budžeta priznala Luni Đogani da Marko Miljković nije dečko za nju i da treba da sluša svoju majku Anabelu Atijas, zbog čega je Miljković ponovo ušao u konflikt sa njom. 

(FOTO) MILJANA I ZOLA ZAJEDNO! Palo pomirenje - uključili se u LAJV, pričali o SVADBI! On je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Informer

- Ne sviđaju mi se neki njeni postupci, ali ko sam ja da je osuđujem? Slažem se sa Lunom da je bolestan onaj ko misli da ona mrzi svoju majku. Ljubav od strane Lune prema Anabeli ne može niko da ospori. Izgubila je ljubav prema sebi, ona ne može sebe da voli, a kamoli Anabelu i Marka. Luna, ja ti želim da poradiš na sebi i slušaš svoj osećaj. Nisi srećna i mislim da treba da bežiš iz te veze, da ti treba muškarac koji neće da te ponižava. Nije ti potreban neko kao on, sve što sumnjaš, sve si bila u pravu. Ja sam mu dala Jelenino pivo, nemoj niko da te pravi mazgom. On od tebe pravi takvu kakva si - izjavila je Mima.

- Mima, jesi li ti srećna? Pokaži koliko si srećna. Ti pričaš da se pogubila, da ne zna gde se nalazi... Luna ima emocije! - umešao se Marko.

OPA BATO! Sara Reljić pozira sa Kendijem - ON SE JEDVA OBUZDAO, OTKOPČAN MU ŠLIC! Svi priželjkuju da BUDU ZAJEDNO! (FOTO)

- Navikao je da ima vlast nad tobom. Opet si pala, opet si nesrećna... Čim vidi da si srećna, on te spušta. Treba da se skloniš od njega. Veruj svojoj mami, za sve je u pravu. Želim ti od srca da se skloniš od njega. Nije čovek za tebe! Stvorena si za scenu, ti jesi dobra ćerka - pričala je Mima u nastavku Luni.

- Ja želim tebi sreću! - rekao je Marko.

- I ja tebi želim sreću, želim ti Jelenu Pešić! - rekla je Mima, Marku.

U galeriji fotografija pogledajte Lunin izraz lica dok je ovo Mima govorila Miljkoviću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE