Autor: Informer.rs

22.05.2020.

23:45

Foto:

Džet set

LUNA JE BILA PRIVOĐENA? Đoganijeva nije mogla više da ćuti, sa KNEDLOM U GRLU REKLA: "JA SAM SAUČESNIK, STAVILI SU MI LISICE"! (VIDEO)

Luna Đogani je tokom dana doživela nervni slom zbog svađe sa Markom Miljkovićem, Jelenom Pešić, zbog čega je legla da seo odmori. Odmah pošto je ustala, otrčala je kod majke Anabele Atijas, kako bi joj ispričala potresan san koji je sanjala.

OBRUKAO SE KAO NIKO DO SADA! Gagi Đogani NE ZNA PREZIME SVOJE DEVOJKE, progovorio o ŽENIDBI, a onda priznao i da je na KVARNO UŠLA U ZADRUGU! - ŠOK!

Informer

Sanjala sam da smo bili na nekoj proslavi i tu je bio neki čovek, vaš prijatelj, porodični. I krenuli smo svi kući, ideš ti i u tom trenutku se pojavljuje Marko sa mnom, mene je taj čovek pitao da me odveze kući do A bloka. I ja sam pogledala u tebe, ti si mi rekla da idem i razmišljam da li da idem taksijem, i ipak sam odlučila da idem sa tim čovekom - pričala je Luna, pa nastavila:

ŠOK! Miljković BRANIO Pešićevu pred Lunom, ona HOĆE DA PUKNE, a onda je usledilo Jeleno priznanje: ZALJUBLJENA SAM! (VIDEO)

- U tom trenutku je bila policija tu, sa rotacionim svetlima, i taj čovek se uhvatio za glavu. Stavljaju nas na kola i kao, ja sam saučesnik, a taj lik je ubio čoveka. I u tom trenutku vidim tebe kako trčiš iz daljine i vičeš. Ja ti govorim da nisam kriva, dolaziš i tu se pojavljuje Marko, tata, haos, policija. Ja na kolenima molim, oni kažu da ih ne zanima, jer sam saučesnik, čim sam u kolima. Stavljaju mi lisice, a ja sam se opirala. Tata i Marko se deru na tog čoveka, on gleda u nas. Jao, užas! Ti plačeš, ja te molim da me spaseš, da ne idem u zatvor. Odlazimo u stanicu, sedimo tamo i čekaju da nas prozovu, a najavljuje nas Dušica, kada ćemo mi da uđemo u tu prostoriju. Ja se tresem sva! I trebali smo da objasnimo šta ja radim u tom čoveku. Dušica je potom objavila koliko sam dobila godina. A taj čovek, kao neki đavo - rekla je Luna.

Nešto ti podsvest govori, to nije san, to je podsvest - rekla je Anabela.

U video-prilogu pogledajte detaljno o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE