24.05.2020.

12:16

Foto:

Džet set

VANREDNO UŠAO U ZADRUGU - USLEDIO ŠOK! Zadrugari ga nisu OČEKIVALI, zinuli kad su ga UGLEDALI! Evo šta im je PORUČIO! (VIDEO)

Dragan Marinković Maca ušao je danas u Belu kuću kako bi odradio specijalni zadatak sa zadrugarima, a njegov ulazak niko nije očekivao, te je usledio šok kada su ga ugledali.

KIJI KOCKAR UPALI U STAN! Pevačica u ŠOKU, doživela NEPRIJATNOST od strane fanova - Nemoj nekome više da je palo na pamet! (FOTO)

Međutim, kada je Marinković ušao, mnogi zadrugari nisu bili na svojim mestima, pa ih je okupio za sto, a onda pokušao na sebi svojstven način da im objasni pravila današnje igre.

Informer

- Igramo se jedne divne igrice, igramo se proleća. Znate li kako se igra proleća? Ja vas k*ram, vi cvetate - našalio se Maca na samom staru.

OD GAGIJA JE DOBIJALA BATINE KAO TERAPIJU! Anabelin drug spreman da RASKRINKA Đoganija - otkrio detalje iz njihovog BRAKA! Ali to nije SVE! (VIDEO)

S obzirom na to da je Lepi Mića izabran za najodgovornijeg zadrugara, Marinković mu je objasnio šta bi trebalo da radi. Maca je zalepio beli papir na leđa Lepog Miće, a onda počeo da crta.

Informer

- Ako je ovo odgovorno, ja ne znam šta onda nije - uzvratio je Mića šalom.

- Jedni drugima lepite i crtate po leđima, to vam je to - objasnio je Maca.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!