25.05.2020.

16:57

Foto:

Džet set

VIDEĆEŠ KAD IZAĐEŠ NAPOLJE! ŠOK! Anabela POBESNELA - napravila HAOS u Beloj kući! Žestoko oplela po NJOJ: "Ponovo si pokazala..." (VIDEO)

Novoizabrani vođa Maja Marinković delila je budžet, a Anabela je odlučila da se pobuni, ne zbog sebe, već zbog Mirka Gavrića koji je dobio najmanje novca.

Informer

- Jelena srednji budžet, naš odnos je baš takav, srednji. Anabela srednji budžet. Smatram da si dobar čovek, dobra majka, dobra žena, imaš pravo da se ponašaš ovako - rekla je Maja.

- Nina sad si ispala bezveze za Mirka koji je dobio mali budžet, ponovo si pokazala da si mala kao i mali budžet koji je Mirko dobio. On to nije zaslužio. On je organizovao ceo njen rođendan - pobunila se Anabela.

- Ja sam delila svima kako sam htela. Ona je bila vođa, sada sam vođa ja - navela je Marinkovićeva.

PRVA SLIKA POSLE IZBACIVANJA! Napustila "Zadrugu", evo ko ju je SAČEKAO! Viđena u NJEGOVOM DRUŠTVU - osvanula poruka na Instagramu (FOTO)

- To koliko ti je ko bitan videćeš kad izađeš napolje. Moja majka je svakodnevno u kontaktu sa tvojim ocem. Samo ću joj poručiti da su stvari onakve kakve sam ja rekao - rekao je Mirko.

- Vođa nije Nina nego sam ja delim kako osećam - odbrusila je Maja.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.