Autor: Informer.rs

27.05.2020.

14:37

Foto:

Džet set

IMAO S*KS SA NJIH DVE U ISTO VREME! Neviđeni ŠOK u Parovima - promiskuitetan! Nije mu dosta bila JEDNA - svi u NEVERICI!

Pavao Vladilo priznao je u okviru parografa da je u svom krevetu svojevremeno bilo i više od jedne dame.

Rijaliti takmičar Pavao Vladilo šokirao je sve priznanjenem. Poznato je da je on promiskuitetan, ne trudi se to da porekne, pa takve devojke i voli i privlači.

IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO RIJALITI I OTIŠAO U NIŠ KOD MILJANE! Kada ga je Marija videla NASTAO JE HAOS - zvali POLICIJU DA IH RAZDVOJI!

- Nemam problem da priznam da sam promiskuitetan i volim promiskuitetne devojke za to neko druženje. Istina je, spavao sam s njih dve, spavao sam s majkom i ćerkom, s dve Slovenke - ispričao je on i ostavio mnoge u šoku. Nakon toga on se prisetio i svoje bivše supruge Emine, kada je otkrio da je zbog nje bio spreman sve da promeni.

Informer

- Bio sam spreman da ostavim sjajan posao i zaradu u inostranstviu zbog nje, a uslov je bio samo da ostavi mužaMnogo sam se zaljubio, njega nisam znao, niti ga poznajem i dalje i ne zanima me. Dobili smo dete, sina, i sve bih ponovo uradio, sve bih ponovio, bez kajanja - pričao je on. 

ORALNO GA ZADOVOLJILA, DOK SVI SPAVAJU! Smerna i fina, kad ga je DOHVATILA! Tresao se jorgan - GORE, DOLE! Nije je bilo briga za KAMERE (FOTO)

Najnovije vesti iz sveta rijalitija čitajte OVDE.