Autor: Informer.rs

27.05.2020.

15:52

Foto:

Džet set

NEKA MI DAJU ZABRANU PRILASKA, NAPOLJU ĆEMO SE DRUŽITI! Pešićka isprozivala LUNU - muškarci NE VOLE TE ŠTO LOME I MOLE! Od produkcije tražila NEŠTO ZA MARKA (VIDEO)

Jelena Pešić danas je išla u Rajski vrt i razgovarala sa Drvetom mudrosti kada je, između ostalog, govorila i o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Poznato je da je ona krivac za mnoge njihove raskide i da zbog toga mora da prekine svoje druženje sa Markom, ali nju to i ne potresa mnogo.

(VIDEO) BRUTALNO! UHVATIO JE ZA GLAVU - GURNUO IZ SVE SNAGE! Grcala u SUZAMA, pati! Nije joj DOBRO - skinuo bubicu i nastao HAOS

- Između Marka i Lune nije izbio raskid zbog mene, ali dok su se svađali, ona je govorila da Marko misli nešto o meni - rekla je Jelena i osvrnula se na sve muškarce u "Zadruzi" sa kojima je spajaju...

Informer

- Da njihovi muškarci nisu sa mnom samo zato što ja nisam htela, a da su mnogi hteli da budu sa mnom, one su toga svesne - rekla je Jelena i dodala na to:

ORALNO GA ZADOVOLJILA, DOK SVI SPAVAJU! Smerna i fina, kad ga je DOHVATILA! Tresao se jorgan - GORE, DOLE! Nije je bilo briga za KAMERE (FOTO)

- One prosto ne podnose moje prisustvo, ja sam rekla da mi udare zabranu prilaska muškarcima. Da li sam se ja nekome udvrala, to što njima prija da se druže sa mnom, to nije moj problem. Niko ništa nije bacio, ni muvanje, ni flert. Svi će se oni napolju družiti sa mnom! One mole da im se vrate, lome stakla, mislite da muškarci to vole? Ne vole! Muškarci vole kada si malo nedostižna!  Mensura bih baš volela da smo napolju i Stefana, naravno. On srčano odreaguje, kad lupi, razvali vrata, ali ja to njemu opraštam, tek će on biti mušakrac na mestu - ispričala je Jeca. Ipak, to nije sve. Od produkcije je tražila još nešto...

Informer

- Ja sam zaljubljena, pusti mi pesmu "Živim da te volim". Ja sam zaljubljena, ali neću ništa, ja ću se skloniti sa strane. BIće mi teško, patiću sa strane, uz pesme, uz prijatelje, drugare. Što bi rekla: ,,Nisam ni metar od tebe..." Šta će tu biti, videćemo, nikad ne reci nikad i ne volim ono što je brzo, to je i kuso. Neću moći u septrembru da se vidimo, otvara se Sikter i ljubičanstvene su mi spremile haljinu - priznala je ona, a sve poslušajte u videu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.