27.05.2020.

18:53

Foto:

Džet set

ĆUTAO SAM 15 GODINA - SVE SAM VIDEO! Gavrić progovorio o PRIJATELJSTVU sa Anabelom - nastavio da ŠOKIRA! Potkačio i Lunu: Evo šta je REKAO! (VIDEO)

Mirko Gavrić je u emisiji radio "Amnezija" progovorio o svom prijateljstvu sa Anabelom Atijas.

Informer

ALARMANTNO - MINA VISI SA KROVA - Zadrugari se OKUPILI i VRIŠTALI! Produkcija STREPI - Mensur RONI SUZE! (VIDEO)

Mirko je rekao šta smatra Anabelinom najvećom greškom.

- Publika može da vidi kakvi smo Anabela i ja prijatelji, ona i ja smo porazgovarali, u odnosu sa Lunom rekao sam joj da dozvoli Luni da živi njen život, da ne utiče na njen život, da bude tu kao prijatelj, ali da ona živi život kao što ona želi. Dokaz da sam lojalan Anabelin prijatelj je to što sam ćutao petnaest godina šta sam video i čuo, nikada ne bih ni rekao da se ta priča nije povela ovde. Ja ću biti na strani istine i govoriću samo istinu, ma koliko bilo bolno to što imam da kažem - rekao je Mirko.

Informer

- Ono što ja smatram njenom najvećom greškom je to što je ćutala sve vreme. Anabela nije nasilan tip, meni deluje čak i smešno što se to spominje. Gagi je mnogo nepovezan. U dosta situacija ostane nedorečen i nije konkretan. Ima problem da se suoči sa istinom ma kakva ona bila, nije poenta samo reći izvini, nego osetiti to neko pokajanje i da zaista sutra postane bolji čovek. Luna ne bi trebalo da bira između Gagija i Anabele, ona treba da bude uz njih - prokomentarisao je Gavrić.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!