Autor: Informer.rs

28.05.2020.

11:31

Foto:

Džet set

UŠAO NAJDUBLJE MOGUĆE U NJU! Mina vrištala, a Mensur... NE STAJE! Svađa trajala skoro 12 sati - Tebe kad čovek vidi, može samo da mu se D*GNE, ali na KRATKO (VIDEO)

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić juče su pravili haos na imanju "Zadruge". Svađa se nastavila i posle emisije "Pitanja gledalaca".

(VIDEO) GASTOZA NIJE HVATALA ZA RUKU, NEGO ZA POLNI ORGAN! Marko nastavio da napada Miću, ovaj mu zapušio usta! TOTALNI HAOS - ULETELO OBEZBEĐENJE!

- Ne razumem za šta se boriš... Ja neću moći napolju da se nosim sa nekim stvarima - rekao je Ajdarpašić Mini.

- Ja ću da budem ta koja se bori, a ti budi posmatrač. Nemoj o tome da razmišljaš, to de udaljava od mene. O stvarima se razmišlja kad za njih dođe trenutak. Veruj mi. Ovo mi je nauk. Ja sam tebe zavolela. Mogu da te stavim posle mame, babe i brata, ti si četvrti. Imam tu ljubav. Ušao si najdublje moguće u mene, da mogu, uvukla bih ti se pod kožu. Mogla bih satima da sedim sa tobom i pričam sve - odgovorila mu je starleta, koja se za ovu priliku večeras specijalno spremila, obukla je minić i stavila periku, a Mensur je ovako prokomentarisao to njeno iznenađenje.

(VIDEO) IZGOREO OD BESA I LJUBOMORE! Marko saznao da ga je Luna OPET SLAGALA za Gastoza, zamalo došlo do TUČE, pa napao svoju devojku da PRIZNA SVE, ona mu odbrusila: Praviš me KU*VOM!

- Kad te čovek tako vidi, može samo k*rac da mu se digne, a to kratko traje. Upristoji se. Ponašanje ti jeste klošarsko i huligansko. To radi sebe menjaj, ne zbog mene. Bavi li se ko tobom? Vucaraš se i mnogo radiš neke stvari. Neko ko te izj*be ti bude prijatelj. O moralu niko ne može da mi priča. Ja ne planiram još da se ženim, imaš veze, pa imaš. Ja imam neke kodekse. Kod tebe moral ne postoji - govorio je Mensur, a sve poslušajte u snimcima.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.