29.05.2020.

21:19

Foto:

Džet set

MILJANA I ZOLA PONOVO ZAJEDNO?! Kulićeva ide kod njega u BOSNU, Marija u sve UPUĆENA: "PRIHVATILA GA JE OBERUČKE"

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su veoma turbulentnu vezu u rijaliti programu "Zadruga". Njih dvoje se čas mire, čas svađaju, a sve je iznenadila Miljanina objava kojom je najavila večeras lajv uključenje sa Zolom, što je sve šokiralo s obzirom ne to da nisu bili u dobrim odnosima.

Luna KRVNIČKI BRANILA Miljkovića, SKOČILA na klupu, pa se unela Anabeli u lice: "ZAVRŠILA SI SA MNOM, KRAJ!" (VIDEO)

Kulićeva je malo okolišala, ali je ipak priznala da njih dvoje treba da se vide kako bi osvežili svoju romansu. 

Informer

- Jaoo, kad me stavite tako pred svršen čin... Pošto sam u poslednje vreme mnogo počela da lažem, reći ću vam sada da se nismo pomirili, eto - u svom stilu rekla je Miljana, a potom objasnila:

- Treba da se vidimo, treba da idem u Bosnu 2., 3. juna, kad se otvore granice, pa će on da dođe kod mene... Non-stop smo na vezi, videćemo kako će dalje ići - nije želela previše da detaljiše Miljana.

"PRESLIŠAĆU JA NJEGA!" Susret Kristijana i Mikija koji NIKO NIJE VIDEO - evo šta se dešavalo pre zajedničkog gostovanja! On ga smatra LUDAKOM

Kako je poznato, Miljanini roditelji nisu podržavali njenu vezu sa Zolom, a ona je sada otkrila kako Marija i Siniša Kulić reaguju na njihov odnos.

Informer

- Zbog toga sam najveći sukob imala, upala u depresiju, svađala se s mamom. Pomirila se sad sa situacijom, ne upliće se više... Prihvatila ga je oberučke, hahaha! Šalu na stranu, oni natpisi što su bili u poslednjetata znaju  vreme delimično su tačni, nisu svi, ali neki jesu. Mama i da smo Zola i ja u kontaktu... Tata manje više, sa njim na pričam o tome, ali mama je upućena sad u sve... Neću ništa da je lažem, jer u laži su kratke noge - ispričala je Kulićeva. 

VIŠE DEŠAVANJA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE