Autor: Informer.rs

31.05.2020.

09:20

Foto:

Džet set

IPAK ULAZI VEČERAS? Kristijan UPUTIO poruku Željku Mitroviću - Golubović IMA POVOD za pojavljvanje u Beloj kući?

Mnogi željno iščekuju da vide Kristijana Golubovića ponovo u rijalitiju, i iako je to planirano da se dogodi tek za nekoliko meseci, on je ipak potezom naterao mnoge da pomisle da će se ipak njegov ulazak, bar na kratko i ranije desiti.

SKINUO SE ISPRED SVIH! Prozvali ga da nije DOVOLJNO HRABAR! Brendon zbog Orozovića SPREMAN NA SVE! Zadnjica u GRO PLANU! (VIDEO)

PAO SAM U DEPRESIJU! Miki PRED MILIONIMA priznao NEPRIJATNOST koju je imao TOKOM SE*SA - ''Čekao sam je godinu dana i...'' BLAM!

Naime, Kristijan je na svom Instagram profilu podelio fotografiju torte na kojoj je na vrhu Željko Mirović, te mu se javno obratio.

- Srećan rođendan Željku Mitroviću od mene, moje porodice i mojih prijatelja - napisao je Golubović, te pokrenuo lavinu komentara, a neki su se zapitali da li će on možda ipak večeras da kroči na imanje i da se pridruži zadrugarima.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

Tagovi:
VIP Kristijan Golubović zadruga Zadruga 2 zadruga 3 Zadruga 1 zadruga rijaliti džet set zadruga strim zadruga gledanje zadruga online zadruga online gledanje zadruga strim gledanje Kristijan Golubović izašao iz zatvora zadruga rijaliti gledanje kristijan golubović amig šou kristijan golubović ulazi u zadrugu 4